Postbus 41    5590 AA Heeze    telefoon:040-2054830    fax:040-2054839

Wie zijn wij
team mfp finacieel advies

MFP Financieel Advies, opgericht begin 2005, houdt zich bezig met de financiele advisering van particulieren en ondernemers. Onze jarenlange ervaring, uitgebreide vakkennis en kritische blik op de markt stelt ons in staat onze relaties te voorzien van een gedegen advies waarbij we samen met u op zoek gaan naar creatieve oplossingen.

Maarten Kinders

Na het behalen van zijn HEAO-FM studie in 2001 is Maarten als financieel adviseur gaan werken bij een tussenpersoon in Eindhoven. Naast het behalen van meerdere vakdiploma’s ( o.a. Erkend Hypotheekadviseur ) op het gebied van verzekeringen en hypotheken is Maarten in 2007 gestart met de Post HBO studie Gecertificeerd Financieel Planner (FFP).
In maart 2005 is Maarten mede-oprichter/vennoot geworden van MFP Financieel Advies.

Frank Coolen

Na het behalen van zijn HEAO-CE studie in 1991 is Frank als financieel adviseur gaan werken bij een tussenpersoon in Eindhoven.  Naast het behalen van meerdere vakdiploma’s op het gebied van verzekeringen en hypotheken heeft hij in 2001 aan de Hogeschool Eindhoven succesvol de Post HBO studie Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) afgerond. In 2003 wist hij de studie Master in Financial Planning (MFP) aan de Universiteit van Amsterdam succesvol af te sluiten. 
Na jarenlang met veel plezier te hebben gewerkt bij diverse tussenpersonen in de regio Eindhoven is Frank in 2005 mede-oprichter/vennoot geworden van MFP Financieel Advies

Pieter van Leenders

Na het afronden van zijn studie aan het Cios en het behalen van zijn onderwijsakte aan de PABO in Sittard is Pieter als financieel adviseur gaan werken bij een financieel advieskantoor  in Eindhoven. Naast het behalen van meerdere vakdiploma’s op het gebied van verzekeringen en hypotheken heeft hij in 2001 aan de Hogeschool Eindhoven succesvol de Post HBO studie Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) afgerond. In 2003 wist hij de studie Master in Financial Planning (MFP) aan de Universiteit van Amsterdam succesvol af te sluiten. 
Na jarenlang met veel plezier te hebben gewerkt bij een Financieel advieskantoor in de regio Eindhoven is Pieter in 2005 mede-oprichter/vennoot geworden van MFP Financieel Advies.

Anton Jansen